Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

четвртак, 23. октобар 2014.

Apartmani u Beogradu

Beograd Apartmani

Jedna od najpopularnijih kategorija malog preduzetništva su apartmani, odnosno izdavanje apartmana u Beogradu, Sve je više vlasnika, ali i preuzimljivih ljudi koji koriste činjenicu da je Beograd jedna od 10 top svetskih destinacija. Samim tim broj posetilaca raste iz godine u godinu, a kao što je poznato, Beograd kuburi sa kvalitetnim smeštajem.

Sajt beograd365, na kome se mogu pogledati apartmani u Beogradu, se izdvojio elegancijom, profesionalnom izvedbom, konceptom prilagođenim posetiocu, ali i mašinama za pretraživanje.

Beograd365.rs - Naslovna stranica

Sa naslovne stranice su dostupne sve opcije na sajtu. Moguće je definisati kriterijum za pretragu, videti izdvojene ponude, saznati pojedinosti o firmi.

Beograd365.rs - Pregled i pretraga apartmana u Beogradu


Posle izbora kriterijuma moguće je na pregledan način, videti celokupnu raspoloživu ponudu, uvek dostupne filtere za pretragu, odnsono suženje pretrage. Jednostavna navigacija i korišćenje formi za odabir lokacije, cena apartmana, pružaju na brz način mogućnost izbora željenog apartmana.

Beograd365.rs - Pojedinačni apartman


Kada se pronađe odgovarajući apartman iz predložene ponude, jednostavno se klikom na sliku ili link dolazi do detaljnih podataka o apartmanu.

Beograd365.rs - Rezervacija apartmana


Ako je apartman odgovarajući, veoma pregledno i brzo se može definisati interval, tj. željeno vreme za iznajmljivanje apartmana i preći na stranicu za rezervaiju aparmana.

Umesto zaključka

Funkcionalan, unikatan, lep sajt. Pregledan, prilagođen posetiocima, jednostavan i dosledan u navigaciju kroz stranice. ako tražite sajt na kome su na jednom mestu apartmani u Beogradu ovo je pravo mesto za vas.





2 коментара:

  1. Odlican sajt kao i apartmani samo da je vise takvih u Beogradu.

    ОдговориИзбриши
  2. Na sajtu je vrlo pregledno i jasno omoguceno da se pretrazi smestaj u Beogradu, a vrlo je koristan i spisak restorana.

    ОдговориИзбриши