Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

петак, 14. новембар 2014.

APORT d.o.o.

APORT 


Aport
izgled sajta

O kompaniji


Aport d.o.o. je preduzeće koja se bavi Logistikom, Špedicijom i Transportom. Ova delatnost u Srbiji je vrlo interesantna, postoje nekoliko desetina firmi koji se bave špedicijom i transportom roba i usluga, i može se reći da u ovoj grani vlada velika konkurencija. U privlačenju novih klijenata dobro optimizovan (SEO) i moderan sat je vrlo bitan, i ova kompanija to prepoznaje. Ali postavlja se pitanje dali njihov sajt može da zadovolji potrebe.


Analiza sajta


Dizajn sajta je minimalistički, preovladava bela boja pozadine, koja je razbijena sa nekoliko dobro postavljenih i kvalitetno obrađenih slika. U gornjem delu se nalazi logo firme i karusel koji se sastoji od dve slike. 

Futer je klasičan, u dominantno sivoj bojisadrži najosnovnije informacije o delatnosti preduzeća, kao i kontakt informacije. Postavljeni su i linkovi prema socijalnim mrežama, ali ti linkovi su "prazni" i ne vode nigde, iz jednostavnog razloga što firma još nema izrađene Facebook, Google +, Linkedln i Twitter strane.

futer
futer sajta


Na sajtu su postavljena i dva dugmeta Kontaktirajte nas sa linkovima koji vode do kontaktne forme.
U navigaciji su postavljena su 3 dugmeta ali faktički samo za Kontakt postoji nova stranica.


Na linkove je implementiran „hover efekt“ tako da slova u linku menjaju boju u crvenu kada pokazivač miša pređe preko njih, što daje jedan moderan i elegantan imuls celom sajtu.


Stranica Kontakt

kontakt forma
kontakt forma

Na ovoj stranici su date osnovne kontakt informacije, adresa, telefoni, e-mail i URL za web sajt.  Dominira mapa na kojoj je označena lokacija sedišta firme. Postavljena su i dva dokumenta u PDF formatu. (Podaci za identifikaciju kompanije  i Izvod Agencije za privredne registre RS)



Zaključak


Mora se podvući da je sadržaj ovog sajta vrlo siromašan i štur, postoje samo osnovne informacije o delatnosti firme, faktički to su samo dve stranice, sa nekoliko internih linkova, dizajn je moderan i dopadljiv, ali ne uspeva potpuno da sakrije ovaj utisak. Ali  Aport d.o.o je nova firma, i nadamo se da će sa njenim razvojem i uspesima n tržištu i njihov sajt biti značajno poboljšavan.


Нема коментара:

Постави коментар