Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

петак, 29. мај 2015.

PVCinžinjering PVC stolarija responsive sajt

Responsive - ili jesi ili nisi


Nove tehnologije diktiraju standarde na Internetu.
Mobilne platforme, poput tableta, mobilnih telefona preplavljuju populaciju i čine ove medije sve zastupljenijim i popularnijim.



Kupac je sve zahtevniji, probirljiviji, on želi da sklopi ili završi posao ne samo iz fotelje nego i u pokretu, koristeći blagodeti tehničkih dostignuća, mobilnih telefona, tableta pre svega.

Vlasnici sajtova, a posebno firme koje se bave optimizacijom za pretraživače, imaju dodatni zadatak da prilagode formu i sadržaj sajta razlitim rezolucijama i veličinama ekrana, što za sve njih predstavlja pravi izazov.



Pravo osveženje na našem nebu jeste novi sajt firme PVCINŽINJERING, prilagođen mobilnim platformama (responsive).

Ovaj sajt za pvc stolariju ima sve ono što jedan savremeni sajt iz ove oblasti treba da ima.


  • Estetski i vizuelno dopadljiv,
  • Optimizovan za pretraživače, 
  • Funkcionalan i dosledan u navigaciji,
  • Pregledan,
  • Sadržajan

Autori su se posebno potrudili da svaka stranica bude prilagođena zahtevima posetioca, da nema previše teksta, da nije pretrpana, ali da bude dovoljno informativna, kao i da zadrži pažnju dovoljno vremena.



Posetioci mogu da na jednostavan način steknu uvid u proizovde i asortiman usluga ove firme, ako i da sami naprave listu svojih zahteva, tj. da kreiraju odgovarajuću ponudu putem kontakt formulara.
Na ovom sajtu postoje i strancie na kojima se mogu dobiti korisni saveti iz oblasti pvc stolarije, načini plaćanja, mogućnosti kreditiranja, videti neka od najčešćih pitanja koja su tokom vremena pripremana i objavljena u formi razumljivoj za većinu korisnika.



Takođe, za one probirljivije, autori su pripremili i stranicu za video, odnosno izabrane video klipove koji pomažu u boljem razumevanju proizvoda koji su u ponudi.
Posebno zanimljive i originalne su stranice za blog o pvc stolariji. Veoma stručni i zanimljivi tekstovi pomoći će, kako početnicima u ovoj oblasti, tako i onim iskusnijim u prošrivanju znanja iz ove oblasti.

Umesto zaključka


I konačno, sasvim jasna preporuka i uzor ostalim firmama iz ove oblasti, ali i iz drugih kategorija poslovanja, kako treba da izgleda moderan, responsive sajt na kome se prezentuju proizvodi i usluge. U ovom trenutku to je zahtev tržišta, mašina za pretraživače, ali i posetilaca, i jednostavno, ne sme se ignorisati.




2 коментара:

  1. Анониман3. јун 2015. 12:30

    Odlican vizuelni izgeld novog sajta PVC inzenjering-a, vrlo pregledan, jasan, sa korisnim smernicama.

    ОдговориИзбриши
  2. Svidja mi se sajt, naravno trendovi diktiraju to da svi sajtovi moraju da budu vidljivi na i na mobilnim uredjajima. Evo josh jedan primer lepo dizajniranog sajta

    ОдговориИзбриши