Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

четвртак, 20. октобар 2016.

SOLIS nekretnine Novi Sad

SOLIS nekretnine

Mali je broj agencija za nekretnine koje uspevajau da decenijama budu u vrhu u svojoj branši. Jedna od onih firmi, koja zahvaljući vizionraskim nastupom na Internetu vlasnika, uspeva da konstantno bude u vrhu u svojoj branši je upravo SOLIS-nekretnine.



Nekretnine u Novom Sadu su jedna od vodećih poslovnih aktivnosti, a postojanje desetina i desetina agencija iz ove oblasti ukazuje na veoma jaku delatnost.

Sajt ove firme je, čini nam se u neprestanom usavršavanju, traženju najboljeg puta do posetioca, ali i do mašina za pretraživače, pre svega Google.

Posetioci koji žele da pronadju svoju nekretninu, bilo da su u pitanju stanovi Novi Sad, ili placevi, kuće, poslovni prostori u ovom gradu, mogu da ostvare an veoma praktičan način. Moguće je filtrirati oglase za nekretnine po mestu, lokaciji, rasponu cena, površine, tipu, strukturi.



Kada se izabere pojedinačni oglas, raspoloživi su relevantni podaci o oglasu, kao i agentu koji je zadužen za prodaju ili iznajmljivanje te nekretnine.

Pored podataka o stanovima, kućama, placevima, poslovnim prostorima, posetioci mogu da prate aktuelne informacije o nekretninama u Novom Sadu, ako i marketinškim aktivnostima agencije SOLIS.

Sajt ove agencije za nekretnine je dobra osnova i očekujemo da u budućem periodu bude još moćniji u pogledu opcija koje će biti dostupne ciljanim posetiocima.

1 коментар: