Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

среда, 8. мај 2013.

PVC stolarija DVD Compani

PVC stolarija DVD Compani

Još jedan sajt na temu u kome je tema pvc i alu stolarija. DVD Compani je mala firma koja je rešila da svoju delatnost, rad i znanje ponudi potencijalnim klijnetima i preko virtuelnog medija, popularno Interneta. Sajt DVD Compani je na prvi pogled veoma pregledan, fleksibilan, elegantan i rekli bi obećava.

Najvažnije stranice na sajtu:


Preglednost vrlo dobra, funkcionalnosto dosledna, originalnost  je prisutna i očigledan je trud i vlasnika i autora da sajt ima svoju dušu, svoju prepoznatljivost.







2 коментара:

  1. Posebno interesantna stranica ya komarnike (http://www.pvcstolarijadvd.rs/komarnici.php). Komarnici se postavljaju na sve vrste PVC, aluminijumske i drvene stolarije (prozora i vrata) u vidu mrežice. Komarnici na taj način sprečavaju ulazak insekata, omogućavaju neometanu cirkulaciju vazduha, ne utiče na smanjenje prirodne svetlosti i laki su za rukovanje.

    ОдговориИзбриши