Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

четвртак, 17. јул 2014.

Renta car Beograd


Osnovna oblast: rentiranje vozila za rent a car na aerodromu Beograd. 

Jedna od najkonkurentnijih oblasti na Internetu je rent a car. Sve više sajtova, i to veoma kvalitetnih sajtova, se bori za svoje mesto pod suncem, za dobru poziciju, za posetioce, za klijente, za posao.
Konkurencija u oblasti iznajmljivanja vozila stvara kvalitet u okviru same struke, i to je dobra stvar za nas obične građane, ali i za renta kar agencije jer postaju konkurentinije u odnosu na druge vidove prevoza, poput konkurentskog taksi prevoza.

Unirent Rent a Car Beograd

Sajt je veoma funkcionalan, jednostavan za navigaciju, i što je posebno važno, dosledan u navigaciji.

Omogućena je online rezervacija vozila to u tri koraka.

Rezervacija vozila online 1. korak

U prvom koraku se definiše period za rezervaciju vozila, odabiraju se datum i vreme preuzimanja i vraćanja vozila.

Rezervacija vozila online 2. korak izbor vozila

Drugi korak omogućava izbor vozila. Veoma lepo, pregledno, moguće je izabrati klasu vozila, prilagođenu svačijem džepu, a onda kada se definiše klasa (A, B, B+, C, C+, D, E, F, G), vrši se izbor konkretnog modela vozila iz te klase.

Rezervacija vozila online 3. Podaci o korisniku

U završnom, trećem koraku, unose se podaci o korisniku usluge i vrši rezervacija vozila za rent a car, posle koje se dobija potvrdni mejl.

Sugestija vlasnicima je da treba da ulože u doradu sistema za korisnike, tako da stari korisncii online rezervacija automatski budu prepoznati kada se pojave na sajtu i pokušaju rezervaciju. Takođe, bilo bi poželjno videti dinamičke opcije poput komentara korisnika usluga ove rent a car agencije.


1 коментар: