Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

среда, 17. фебруар 2016.

Rent a car pretraživač

Šta je rent a car pretraživač?

Najbliže shvatanju onih kojima je namenjen, to je sajt na kome potencijalni korisnici rent a car usluga imaju mogućnost izbora vozila ponuđenih od strane više agencija za rent a car iznajmljivanje.
Dakle, na jednom mestu širok spektar rent a car agencija i vozila, sa mogućnošću upoređivanja cena najma.

Poslovni ljudi, ali i svi oni koji povremeno imaju potrebu za angažovanjem rent a car vozila, često su u nedoumici kom carstvu se privoleti, kojoj agenciji za iznajmljivanje vozila ukazati poverenje.
Takože, uvek je prisutna težnja da se za što manje novca dobije što bolji automobil i što povoljnija cena. Naravno, svaka agencija vodi poslovnu politiku za sebe, ali ako bi na jednom mestu imali ponudu više firmi koje se bave najmom automobila,  to bi za krajnjeg korisnika bilo divno rešenje.

I evo ga, RENTACARPRETRAŽIVAČ je baš to. Mogućnost online rezervacije vozila izborom od više agencija. Mogućnost izbora rent a car agencija u Srbiji, Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima, mogućnost uporedjivanaj cena, dakle rečju, mogućnost izbora najbolje ponude iz ugla kupca. Sjajno!
Dakle na jednom mestu, sve renta car agencije koje porepoznaje zahteve tržišta i osluškuju potrebe korisnika.

Kako funkcioniše rent a car pretraživač?


Krajnje jednostavno za korisnika usluga. Potencijalni kupac usluge najma vozila, definiše datum i vreme preuzimanja vozila, i to je obavezan prvi korak.



U narednom koraku, pretraživač mu predloži vozila sortirana po ceni najma, za izabrani period vremena, kao i agenciju koja nudi tu uslugu.



Korisnik vrši odabir agencije i vozila i dolazi na poslednji korak, kada treba da unese svoje podatke za verifikaciju rezervacije.



Posle slanja mejla, korisnik dobija detaljnu ponudu na osnovu koje za veoma kratko vreme,  može da rezerviše željeno vozilo i period najma.

Šta je to što ovaj sajt ima a drugi nemaju?


Osnovne prednosti sajta rentacarpretraživač su:

  • objedinjena ponuda više firmi za rent a car u Srbiji, Beogradu i drugim gradovima,
  • korisnici usluga mogu da ocenjuju kvalitet realizovane uslgue od konkretne agencije za najam vozila, čime doprinose lakšem odabiru istih od novih korisnika sistema.






1 коментар:

  1. odlican servis, ne znam kako to ranije nije niko uradio. Nadam se da ce biti zastupljene sve agencije u Beogradu i Srbiji. Nije lose prevesti tekst na vise jezika kako bi i stranci mogli koristiiti ove usluge

    ОдговориИзбриши