Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

среда, 12. новембар 2014.

Solis nekretnine

SOLIS NEKRETNINE


Agencija za nekretnine "SOLIS Nekretnine" - Novi Sad

Poslovanje agencija za nekretnine je postalo veoma zavisno od interneta. Klijenti koji učestvuju u kupoprodajnim aktivnostima, prvo odu na Internet, “prosurfaju” ponude, sakupe sve relevatne informacije i tek onda, dobro potkovani svim neophodnim informacijama donesu odluku i ostvare kontakt sa tom agencijom. Ukoliko prvi korak izostane, uzalud agencija za nekretnine raspolaže dobrim i povoljnim nekretninama, do kupoprodaje neće doći.
Naravno, agencije su vrlo brzo prepoznale činjenicu da za dobro polovanje moraju da imaju dobar i funkcionlani sajt. Od sajta se zahteva da nudi izobIlje relevantnih informacija, da bude pregledan, da omogućava filtriranje podataka,  i možda i najvažnije, da se redovno ažurira.


Sajt agencije SOLIS Nekretnine iz Novog Sada ima sve ove pobrojane karakteristike. Dizajn sajta je vrlo moderan i prijateljski prema klijentima, navigacija je izvrsno rešena, interni i eksterni linkovi su dobro postavljeni i pregledni.  

naslovna strana


Osim na srpskom jeziku, sajt je preveden na engleski jezik i ruski.


Sajt sadrži 5 stranica:




Naslovna stranica - Home

Na naslovnoj strani je postavljena grupna slika tima koji radi u agenciji, što podiže poverenje i daje prijatan prvi utisak. Sa leve strane su postavljeni filteri preko kojih se mogu odabirati razne kategorije nekretnina sa kojima posluje agencija za nekretnine SOLIS. Nekretnine se filtriraju prema veličini  (jedosobni, dvosobni, trosobni, i td), vrsti (stanovi, kuće, placevi,…), i da li se one prodavaju ili izdaju.

U sredini su postavljene nekretnine koje su u ponudi, naređene po datumu, a sa desne i leve strane su u posebnim prozorima ponuđeni stanovi i kuće za koje vlada najveći interes. Kada se odabere nekretnina klikom na link se dolazi do vise podataka. Na desnoj strani je postavljena kontakt forma preko koje klijenti mogu da unesu nekretninu koju prodaju ili hoće da kupe. 


Stranica Pretraživanje




Na ovoj stranici je postavljena kontakt forma preko koje klijent može da filtrira nekretnine koje ga zanimaju. Postavljeni su filtri za

  • ·        Cene    
  • ·         Površina   
  • ·         Lokacije
  • ·         Vrsta nekretnine

Stranica Kontakt


Na ovoj stranici su postavljeni informacije za i oko agencije SOLIS nekretnine. Tu su adresa, telefoni, web adresa, e-mail. Postavljen je i link ka kontakt formi koja je ranije opisana.

Posebnu pažnju privlači stranica Novosti



Ovde se publikuju neke zanimljivosti i novosti u vezi tržišta nekretnina u Novom Sadu i Srbiji. Mali nedostatak je to što se ova stranica ne ažurira redovno.

Na sajtu se nalaze linkovi za povezivanje osnovnog sajta sa Facebook i Twiter nalozima ove agencije. Linkovi rade odlično, povezivanje je vrlo brzo i tačno.


Na kraju

Sajt agencije za nekretnine SOLIS nekretnine je urađen maksimalno prefesionalno po svim standardima SEO (Search Engine Optimisation). Sajt je vrlo kompleksan, ali i jednostavan, navigacija je laka, linkovi dobro postavljeni. Sajt se učitava vrlo brzo što nije beznačajno. Moderan svet interneta je takav da korisnik ako ne dobije informacije koje traži za par sekundi, odmah prelazi na drugi sajt i nastavlja sa svojom pretragom. Sajt SOLIS nekretnina je takav da zainteresovani klijent sigurno neće preci na druge sajtove tako brzo.

3 коментара:

  1. Odlična pretraga nekretnina! Originalno i veoma funkcionalno.

    ОдговориИзбриши
  2. Lako je pronaci ono sto trazimo na ovakvom tipu sajta. Uradjen je tako da je posetiocima lak i jasan za pretragu.

    ОдговориИзбриши
  3. Pregledan i funkcionalan sajt. Veliki plus je prevod na ruski i engleski.

    ОдговориИзбриши