Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

четвртак, 27. новембар 2014.

Rent a Car Beograd Blog

Rent a Car blog


Blogovanje je danas sve popularniji vid Internet komunikacije, i jedan od najefikasnijih načina da ljudi čuju za vas i posao kojim se bavite. Za to je bitno i da na njemu mogu da se nađu članci koji će vam prvući pažnju, čak i ako nisu usko vezani za tu oblast. Jedan od takvih specijalizovanih blogova posvećen je rent a car uslugama - Rent A Car Beograd.




Na njemu možete pročitati dosta tekstova o agencijama koje posluju u Beogradu, i naći niz korisnih saveta u vezi sa iznajmljivanjem automobila:


Pretraga je omogućena i preko ključnih reči.



Zanimljivosti na blogu


Pored toga, za razliku od većine blogova na našem jeziku koji se bave ovom temom, možete naći i tekstove  koji se bave pitanjima bezbednosti na putovanju, savetuju koji automobil da iznajmite u zavisnosti od cilja Vašeg putovanja, i nude malo drugačiji pogled na rent a car usluge.

Posebno su zanimljivi tekstovi o novitetima u ovoj delatnosti, kao što je "car sharing".



Tekstove možete komentarisati, podeliti na društvenim mrežama, a imate i opciju da jednim klikom pokažete kakva je vaša reakcija na članak.


Zaključak


Beogradski Rent a Car blog nam je u 2014. doneo dosta interesantnih tekstova, i nadamo se da će se ta tendencija nastaviti. Možda bi bilo zanimljivo da pročitamo nešto i o tome kako iznajmljivanje automobila fukcioniše na drugim prostorima, koje su sličnosti i razlike sa našom zemljom. Sve u svemu, preporučujemo ovaj blog svima koji vole automobile i putovanja.

3 коментара:

  1. Puno toga korisnog se može pročitati u ovim blogovima Rent a Car Beograd i dobiti praktični saveti iz te oblasti.

    ОдговориИзбриши
  2. Dobro je da blogovi postoje i da se mogu komentarisati a sto se tice njihovog sadrzaja ukoliko su uradjeni i uredjeni profesionalnu pruzaju nam odlecno mesto gde se mnogo toga moze procitati i nauciti.
    Sve pohvale za ovaj blog.

    ОдговориИзбриши