Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

понедељак, 12. децембар 2016.

Selidbe Beograd

Agencija za selidbe Milošević


Konkurencija u oblasti selidbi čini da agencije koje se bave selidbama nastoje da imaju sajtove barem u rangu konkurencije. Analizirajući konkretan sajt, agencija za selidbe Milošević, uočavamo svu ozbiljnost i studioznost pri izgradnji web sajta. Detaljno je predsttavljeno koje sve gradove (Beograd, Novi Sad, Čačak i drugi) pokriva ova agencija. Takođe, veoma pristupačnim jezikom dati su podaci za selidbe u Srbiji, međunarodne selidbe, selidbe firmi, selidbe stanova, selidbe kuća. Predstavljena su i prevozna sredstva za prevoz robe (kombi prevoz, kamionski prevoz), odvoz starog nameštaja. Dati su veoma korisni saveti u pogledu pripreme za selidbe, oko materijala za selidbe i niza drugih relevantnih informacija kao što ej montaža ui demontaža nameštaja, preovz specijalnih tereta.



Naslovna stranica


Odlično složen tekst, koji posetioca uvodi u poslovanje firme. Kratko, pregledno, jasno, svi oni kojima trebaju usluge selidbi mogu da saznaju osnovne podatke o agenciji, ko su, šta rade i što je posebno važno, kako to čine.
Osnovni meni u hederu sajta, padajući meni sa opcijama vezanim za delove grada Beograda, posebno istaknuti kontakt podaci, telefon i email, omogućavaju interakciju sa potencijalnim klijentom bez potrebe za navigacijom kroz neke druge stranice.




Tematske stranice


Svaka stranica je tipizirana. Sadržaj stranica je relevantna i odgovara naslovu, odnosno meta relevantnim meta tagovima.


Lepo je videti da postoje i komentari korisnika usluga ove agencije, jer to je veoma važno za mnoge koji su neodlučni, da prosto saznaju iskustva drugih koji su koristili usluge ove agencije. Agencija Milošević je očigledno obraćala pažnju i na najsitniji detalje po tom pitanju.



Prikladan blog na sajtu pruža dodatne informacije korisne za sve one koji imaju nameru da se sele.


Selidbe futer

Futer


Bogat i funkcionalan futer daje mogućnost pomoćne navigacije kroz najvažnije stranice sajta. Takođe, sve stranice sajta poseduju veze ka socijalnim mrežama, Facebook, Twitter, GooglePlus, što je dodatni plus za ovaj sajt.



Reference


Mnoge firme kriju svoje reference za selidbe. Razlozi za to su različiti. Selidbe i prevoz robe Milošević se ponosi svojim referencama, što je dodatni razlog za ukazivanje poverenja ovoj agenciji.

Naravno, autori sajta su se potrudili da dodaju omoguće kvalitetnu komunikaciju sa posetiocima, pa je moguće kontaktirati firmu putem prikladnih kontakt formulara, ali i zakazati selidbu kroz detaljnu specifikaciju željenih parametara.

Umesto zaključka


Konkurencija čini da sajtovi postaju sve bogatiji, informativniji, dinamičniji i interaktivniji. Sajt za selidbe Milošević je dobar primer za to.


Нема коментара:

Постави коментар