Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

понедељак, 6. март 2017.

Agencija Sokol Beograd

Da se razumemo, kao jedan prosečan korisnik interneta meni je vrlo bitno da kada otvorim stranicu odredjenog sajta ona bude interesantna, lepo dizajnirana i da naravno ima dobar sadržaj. Ne volim mnogo šarenila, prenatrpanosti, svega i svačega... Takav sajt me odmah odbije i nemam mnogo želje da provedem vreme na istom pa makar i nudili besplatno svoje usluge :)

Sajt  koji mi je svojom funkcionalnošću, dopadljivim dizajnom, lakoćom pronalaženja onoga što me interesuje, zapao za oko je svakako sajt Agencija za selidbe Sokol. Imala sam želju da se preselim iako za to nije bilo potrebe :)




           
Na početnoj strani sajta (landing page) postoje  sve potrebne informacije.

U  HEDERU  sa leve strane nalaze se  ikonice za socijalne mreže i you tube,  a sa desne strane mail firme i kontakt telefon.

Ispod hedera nalazi se logo kompanije i horizontalni meni sa padajućim menijima u kojima se veoma lako snalazi o čemu ću malo kasnije. Skrolujući   na dole imamo izdvojene sekcije Selidbe Beograd, Selidbe stana i Selidbe firme. 



Ispod veoma upečatljivog formulara za kontakt nalaze se Usluge koje kompanija Sokol nudi;



Zatim Blog;



I na kraju svedočanstva zadovoljnih klijenata.





U FUTERU se opet mogu videti kontakt informacije, aktuelni blogovi i socijalne mreže. Sve navedeno olakšava korisniku pretraživanje jer se skoro sve potrebne informacije nalaze na početnoj stranici bez velike potrebe za navigacijom ka drugim stranicama.





DESNI SIDE BAR nalazi se na svakoj stranici i predstavlja neku vrstu prečice jer korisnici najtraženije informacije mogu odmah da dobiju bez ulaska na neku drugu stranicu.
















HORIZONTALNI MENI ima sledeće linkove:


Dugme SELIDBE  SOKOL ima sledeće podmenije:



  • O nama - Nekoliko rečenica o osnovnoj delatnosti, uslugama, specifičnostima, kao i prostoru na kome agencija obavlja selidbe
  • Mapa sajta - pregledna i jednostavna, po meni zaista nepotrebna, jer je sajt uradjen tako da je navigacija vrlo jednostavna
  • Najčešća pitanja - pitanja koja se najčešće javljaju kod potencijalnih korisnika usluga 


SELIDBE

Dugme Selidbe ima nekoliko podmenija. Kroz ove podmenije najpre je objašnjena  razlika izmedju selidbi stana, kuće i firme.




                                   
                       
                                   








........

  • Kombi prevoz - jedna od najtraženijih usluga prilikom selidbi. Objašnjeno je za kakve selidbe je pogodan kombi prevoz i koje su njegove prednosti.
  • Medjunarodne selidbe - izuzetno komplikovane zbog raznih procedura, potvrda, dokumenata. Postaje jasno zašto je najbolje unajmiti profesionalnu agenciju za selidbe poput ove.
  • Selidbe Ex Yu podrazumevaju selidbe u Bosnu ili Crnu Goru.  Podrazumevaju papirologiju, carinske procedure, angažovanje iskusnih vozača koji poznaju puteve, adekvatna prevozna sredstva...i još mnoštvo stvari koje samo profesionalci mogu da izvedu.


SELIDBE BEOGRAD




  • Selidbe u Beogradu su podeljene po opštinama. Za svaku opštinu date su specifičnosti same opštine i terena na kome se selidba obavlja.

SELIDBE SRBIJA




  • Navedene su usluge koje agencija pruža prilikom ovakve selidbe i mogućnost izbora izmedju Selidbe ključ u ruke i mogućnosti da klijent sam pakuje stvari, a agencija vrši utovar, prevoz i istovar.

SELIDBE CENE

  • Ovo je verovatno jedna od posećenijih stranica jer korisnici pored informisanja o uslugama uvek žele da znaju i cene samih usluga. Pregledna tabela u kojoj cene variraju u zavisnosti  od vrste prevoza i broja radnika, kao i faktori koji utiču na cenu selidbe




  • Takodje je istaknuto da je procena selidbe potrebna i besplatna, kao i da se njena cena ne menja u toku izvodjenja selidbe




BLOG


  • Blog pruža puno kvalitetnih i raznovrsnih tekstova na temu selidbi prepunih interesantnog sadžaja kao i mogućnost ostavljanja komentara od strane posetilaca čime se stvara interakcija izmedju zainteresovanih ili postojećih korisnika i Agencije

KONTAKT

  • Standardni podaci: telefon,  adresa, e-mail kao i pogodna kontakt forma za eventualna  pitanja


Ono što je svakako specifično za ovaj sajt jeste da se na svakoj stranici, ispod tematskog teksta stranice kao i u već pomenutom desnom Side bar - u nalaze korisne informacije tako da posetilac u svakom trenutku može da dobije podatak koji želi bez imalo lutanja.

Za kraj, nameće se samo jedan zaključak a to je da je Agencija Sokol ozbiljna kompanija koja posluje dugi niz godina zahvaljujući svom profesionalnom pristupu poslu ne samo prilikom izvodjenja selidbe već i nastupom i prezentacijom na internetu!

Нема коментара:

Постави коментар