Директоријум сајтова

Direktorijum odabranih sajtova. Možda nisu ni najposećeniji, ni najlepši, ali jesu po nečemu vredni da se pogledaju, pročitaju, komentarišu i podele sa Internet zajednicom.

петак, 11. август 2017.

Medjunarodne selidbe

Prikaz sajta medjunarodneselidbe.rs


Sajt za međunarodne selidbe je koncipiran da bude funkcionalan, deskriptivan i jednostavan za navigaciju. Autori sajta su se trudili da plasiraju korisne informacije sa što manje klikova i traženja po sajtu.


Glavna stranica, ili homepage daje mogućnost da saznate osnovnu delatnost firme ProMove, kao i sve usluge kojima se bavi ova agencija za selidbe.

Možda bi autori trebalo da porazmisle i o nekoj stranici tipa mapa sajta, gde bi posetioci na jednom mestu imali pregled svih stranica. Time bi lakše pronašli ono što ih zanima, ali i postojeći implementirani sistem navigacije je sasvim korektna, dosledan i funkcionalan.

Heder i futer sajta sadrže potrebnu i upotrebljivu navigaciju ka najvažnijim stranicama, kao i kontakt podatke.

Ostale stranice na sajtu


Pojedinačne stranice na sajtu su postavljene na način da posetioc lako dođe do informacija o konkretnoj usluzi.
Ove stranice pored korisnog sadržaja imaju i pomoćni meni koji im omogućava da u svakom trenutku mogu da izaberu glavne stranice, odnosno usluge ove firme.
Kontakt stranica omogućava dinamičko slanje mejla i naravno osnovne podatke o firmi, poput telefona, mejlova.

Stranica za refefence ukazuje na kvalitet i ozbiljnost firme. Profesionalnost, iskustvo i kvalitetne reference imaju značajan uticaj na korisnike ovih usluga prilikom odabira agencije.

Posebno zanimljiva i upotrrebljiva stranica je ona za medjunarodne selidbe. Uz obrazloženje zašto i kako treba angažovati firmu kada je u pitanju selidba u inostranstvo, dizajneri su obogatili tekst i prigodnim slikama pojedinih zemalja.


Umesto zaključka


Sajt je korektno urađen. Ipak, očekuje se da autori, vlasnici, dizajneri i programeri pokrenu ovaj sajt u smislu dinamičnosti. Možda je blog na sajtu prva opcija koju treba ugraditi u ovo rešenje.







Нема коментара:

Постави коментар